| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Kolme voittoa Peikkorasteilta

Lampun sisarukset Perttelin maastossa. JARI KLEEMOLA

Helteinen keli oli suunnistajien riesana maastossa, jossa jopa viidenkymmenen metrin isoja mäkiharjanteita riitti kiivettäväksi koko kartan täydeltä Perttelissä. Miesten pääsarjassa kärki saavutti noin seitsemän minuutin kilometrivauhdin ja naiset puolestaan yhdeksän minuutin vauhdin.

Perttelin Peikkojen kisat tarjosivat lähes neljälle sadalle suunnistajalle suunnistusta parhaimmillaan sunnuntaina. Maasto ei jättänyt ketään kylmäksi. Kartalla oli suunnistettu kilpaa viimeeksi vuonna 1985. Lähdön vierestä horisonttiin piirtyi Linnamäen huiman jylhät jyrkänteet kertomaan tulevasta retkestä.

Runsaasti reitinvalintoja sisältäneillä radoilla kokeneet suunnistajat menestyivät. Pääsarjassa Metsänkävijöiden Jussi Suna oli nopein. Rankka rata painoi Samuli Salmenojankin jaloissa ja sijoitus oli viides.

Naisten sarjassa todella kokenut Piffenin Yvonne Gunell voitti niukasti Tampereen Pyrinnön Saila Kinnin. MS Parman Sanna Paukkunen jäi kärkeen viisi minuuttia ja oli neljäs

Kokenut konkari Timo Peltola oli sarjassa H75 ylivoimainen. Samoin olivat H16-sarjan voittanut Carlit Tölkkö ja H14-sarjan ykkönen Lassi Ekström.
Mitalisijoille selvisivät lisäksi Laura ja Lotta lamppu sekä Vesa Äyräs ja Kati Peltola.

Tulokset:
H21: 5) Samuli Salmenoja MS Parma 1.28.13,
H35: 4) Antti Pajukivi MS Parma 1.24.30.
H50: 3) Vesa Äyräs MS Parma 1.08.35.
H75:1) Timo Peltola MS Parma 41.46.
H16: 1) Carlit Tölkkö MS Parma 1.01.04.
H14: 1) Lassi Ekström MS Parma 26.38.
D21A: 4) Sanna Paukkunen MS Parma 1.29.53.
D50: 4) Tiina Lamppu MS Parma 1.14.49.
D75: 2) Kati Peltola MS Parma 59.02.
D16: 2) Laura Lamppu MS Parma 1.20.35, 3) Lotta Lamppu MS Parma 1.22.48, 4) Johanna Karru MS Parma 2.28.32.